Горещо! Лъсна тарифата на Лияна! Ето по колко взима за 50 минути!!!

ЛиянаФолк певицата Лияна потвърди, че пее на плейбек. Певицата призна, че както тя, така и колежките й почти не пеят на живо по участия.

Изпълнителката разкри, че й плащат, само за да я видят феновете. А не толкова, за да радва публиката с гласа си.

„Взимам 5 бона за 50 минути на плейбек“, изцепи певицата. По думите й не само тя, но и целия фолк бранш не пее на живо по участия. За това удоволствие Лияна прибира по 5 000 лева само за 50 минути. А единственото, което се иска от нея е да обикаля масите с микрофон в ръка и да се прави, че пее., пишат от kliuki.net.

Изпълнителката споделя, че колегите й не остават по-назад. Но за разлика от нея взимат доста щедри хонорари. Колежката й Преслава взимала 7 000 лева, а Азис 8 бона за участие. По–рано певецът искал по 10 хилядарки, но покрай кризата смъкнал мизата, за да не го отсвирят. По-добри били нещата в чужбина

За същото шоу там хонорарът бил двоен или троен, затова фолк дивите масово се натискали да ходят извън страната. „Взимам по 10-15 хиляди навън“,разкри за себе си Лияна. А на упреците на Пламен, че тя и колежките й пеят само на плейбек Лияна заяви. „Е те искат само да ме видят. Не да ме слушат. А и са пияни до козирката“.

Източник: hotarena.net

2 коментара по “Горещо! Лъсна тарифата на Лияна! Ето по колко взима за 50 минути!!!

  1. Решихте да я оплювате, когато тя не може да го види, нали? Иначе, когато е извън Вип Брадър „Лиана е страхотна певица, тя има дълга кариера, хубави изпълнения пред публика, бъра бъра“.. А сега като в във Въп Брадър „Показала си котенцето, разкрила по колко взема за 50 мин..“ Ае стига вече. Когато ще плюете някой, го плюте когато този някой може да го види!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *