Гаф с Андреа по време на участие! Вижте! (ФОТО)

АндреаАндреа направо разцепи аудиторията на последното си участие!

Фолк певицата Андреа отново скандализира своите феновете и почитатели на последното си участие с неприлично поведение. Певицата се раздаде докрай и не остави никакви тайни за гостите в заведението. Пикантната гледка определено остави без дъх всички, а Андреа никога досега не е била толкова щедра.

Половинката на Кубрат Пулев, Андреа и този път демонстрира изключително разюздено поведение. Чалгаджийката реши да заложи на резките движения, но това определено й изигра лоша шега. Скромният тоалет на певицата обаче също се оказа виновник за гафа, който се случи докато Андреа изпълняваше хитовете си. Фолк гърлата се появи по мини блузка и поличка и отново бе забравила бельото си вкъщи.

Във вихъра на купона обаче Андреа реши да направи няколко по-резки движения с краката си и срамотиите й веднага лъснаха в очите на всички посетители. Интимните части на Андреа взривиха цялата зала и хората бяха като тряснати след тази изцепка. Дали умишлено или случайно Андрейчето си развя катеричката на сцената, ние няма как да знаем. Какво ще кажете обаче за гледката, която ни предложи Андреа?

Източник: kliuki.ws

2 коментара по “Гаф с Андреа по време на участие! Вижте! (ФОТО)

  1. Тоя боклук раздаваше буквари …. Лелей образованието ни хептем е заминалао на майната си след като се допускат такива боклуци да раздават каквото и да е на учениците в 1-ви клас,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *