Галя от Сатен с разтърсващо признание за изчезването си

Етикети: , , , , , , ,

Галя от СатенГаля от Сатен за дълго се покри от светлините на прожекторите. Бившата балерина на Слави с години упорито избягваше публичността и вниманието към нея и предпочиташе да стои в сянка. Едва сега танцьорката си позволи да говори открито за случилото се с нея, което я е тласнало към решението да се оттегли.

Оказа се, че лидерката на балет Сатен не е успяла да понесе популярността, която я споходи набързо, благодарение на участието си в „Шоуто на Слави“. Тази твърде бърза слава й се е отразила пагубно, изтъква и самата тя. Затова в един момент Галя от Сатен предпочела да слезе от сцената и да се концентрира над личния си живот и себе си.

Танцьорката не крие, че заради прекалено негативните емоции покрай известността, сцената днес не й липсва, научиха от hotarena.net. „Това е част от живота ми, но не искам повече да бъда популярна, това не ми понася“, категорична е балерината. Която, след като напусна „Шоуто на Слави“ се пробва да се изявява и като певица, но опитите й да покори родната музикална сцена бяха просто катастрофални.

Заради липсата й на какъвто и да е певчески талант. Припомняме ви, че Галя от Сатен дълго време беше част от „Шоуто на Слави“ като ръководител на първия балет в предаването. След безуспешните опити за певческа кариера, танцьорката се покри и дори си роди дете.

В момента Галя се занимава отново с танци, но единствено и само като инструктор за желаещите да се научат да танцуват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *