Възгласи:“Бойко, Бойко“ взривиха „Армеец“ пред очите на Жан – Клод Юнкер

откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в "Арена Армеец"Хиляди симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха на крака Бойко Борисов, скандирайки „Бойко, Бойко“, по време на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в „Арена Армеец“.

По данни на пресцентъра на ГЕРБ в залата са се събрали 14 000 симпатизанти и членове на партията.

Събитието бе открито от три оперните певици от Трио сопрано, облечени в цветовете на българския трикольор.

По време на изпълненията им зад тях се с бърза скорост се въртеше часовник с герба на Европа, който символизираше и мотото на предизборната кампания на ГЕРБ – „България няма време за губене“.

Активисти на ГЕРБ бяха издигнали плакати „Юнкер за президент“, с които посрещнаха лидерите на партията – Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, № 1 в евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатът на ЕНП за председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

За да подгрее духа на електората, специален гост в „Арена Армеец“ бе един от символите на Прехода Едвин Сугарев. Той заяви, че на 25 май българите трябва да изберат дали да са европейски граждани или поданици.

„Защото това правителство в момента е вредно и опасно за България … Да рестартираме изродения и сбъркан Преход към демокрация, да победим така, че политическите лешояди, които управляват в момента, да заминат в историята“, каза Сугарев.

Призив отправи и бившият конституционен съдия Георги Марков. Той заяви, че евроизборите ще бъдат вот на недоверие на настоящото управление. Думите му предизвикаха ръкопляскания, викове „Оставка“ и „Червени боклуци“.

„Бойко Борисов направи магистрали, а управлението на Орешарски – ресторант във Виетнам…БСП върна България на ДПС и ГЕРБ ще си я върне обратно. Станишев каза:“Ще изровим земята, за да победим ГЕРБ. И като ровиха,ровиха – какво изровиха? Делян Пеевски.“

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов вижда символизъм в номера, с който ГЕРБ ще се яви на изборите – № 18.

„У нас всеки става пълнолетен, когато навърши 18 години. Затова нека всеки, навършил 18 г., да даде своя глас за № 18!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *