ВНЕЗАПНА НОЩНА ПРОВЕРКА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Bychvarova slynchev bryag

Румяна Бъчварова се включи в обиколка на курорта и даде висока оценка за направеното през сезона

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова инспектира сигурността на курорта буквално часове след прибирането си от Германия, където бе заедно с премиера Бойко Борисов. Бъчварова се включи в обиколка на най-големия курортен комплекс заедно с директора на Областната дирекция на полицията в Бургас старши комисар Калоян Калоянов

, като в нощната й визита, освен срещи и разговори с полицейски служители на дежурство по КПП-тата, се включиха и проверки по увеселителни заведения и търговски обекти. Тя присъства и на разпределение на задачите и координиране на действията по съвместните проверки на служителите на НАП и вътрешното ведомство, предвидени да протекат малко след полунощ в курортен комплекс Слънчев бряг.

На място тя даде висока оценка на направеното в Слънчев бряг след инцидентите в началото на сезона. Като много продуктивен и успешен Бъчварова определи подхода, приложен в курорта – увеличил се е оборотът на търговските заведения, въведен е ред, хората се чувстват по-сигурни. Министър Бъчварова заяви, че приложеният в Слънчев бряг подход е изключително добра практика, при която всички институции на местно ниво, имащи контролни функции работят заедно, координират усилията си и извършват съвместни проверки. Тя изрази и задоволството си от работата на полицаите и конкретно от действията на директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Румяна Бъчварова посочи, че иска да насърчи всички служители на реда да работят по досегашния начин, чийто резултат е повече от положителен и гарантира спокойствието и сигурността на почиващите в най-големия курортен комплекс в България – Слънчев бряг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *