Влади Въргала разкри как ще изхарчи парите от ВИП Брадър

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,

Влади ВъргалаЛично актьорът Влади Въргала сподели как ще се възползва от наградата

В интервю за „България днес” победителят във ВИП Брадър 2014 Влади Въргала признава, че семейният им апартамент със Силвия е ипотекиран и че „вероятно е пътник”. „Но жена ми, гледам, е сменила вратите в него и е пребоядисала стаите. Ами знаете ли, ние бяхме пред раздяла, на кръстопът. Заради мен. Просто прекалените изпитания, на които подложих семейството си, нямаше как да не дадат отражение на отношенията ни” – признава актьорът.

„Просто със Силвия се разминахме генерално, когато нещата започнаха да не ми се получават. И влизайки във ВИП Брадър, освен заради парите аз влязох и за да разбера дали тези 2 месеца ние ще си липсваме. Ще го бъде ли нашето семейство, или не. И знаете ли, за малко да ги загубя. Вътре преосмислих нещата и си казах, че трябва да съм луд, за да разваля семейството си” – признава пред изданието Влади Въргала.

На въпрос: „Сега ще ти вземат ли целия хонорар банките?”, актьорът отвръща: „Голяма част от него ще отиде точно по тези направления и другата част ще отиде за семейството ми. Успоредно на това имам една житейска практика, на която държа – една част от парите ще отидат за майка ми, защото ми е дала живот. Друга част – за нуждаещи се, на вярата – за църквата, и последната на учителя ми. Моят духовен учител е узбекът Мирзакарим Норбеков. Ще преведа пари на неговата фондация. Защото винаги съм вярвал, че когато направиш добро, то ти се връща. Ето така съм живял винаги и аз – в последния момент някой ми подава ръка и ме измъква. Защото никога не съм пестял и аз за другите” – споделя Влади Въргала.

„Господ има една притча, която завършва с думите: „Дори да е много трънлив пътят ти, , ако си тръгнал към светлата поляна, ще стигнеш дотам. Аз няма да махна тръните по пътя ти, но ще те науча да ходиш през тях” – разкрива кредото си актьорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *