Витамин В17 – евтиният лек срещу рака

Витамин В17Ракът, този бич на нашето време може да се лекува успешно! Това твърди в книгата си “Свят без рак” американският автор Едуард Грифин. В произведението си авторът разкрива една дълго пазена тайна за лечебните свойства на витамин В17. Това вещество известно още с името лаетрил или амигдалин унищожава раковите клетки в организма.

Съобщава се за оздравели пациенти , болни от различни видове рак. Защо не се прилага и не се използва в съвременната медицина , пита авторът като се знае , че в началото на неговото прилагане са получени много добри резултати в борбата с това тежко заболяване. Вместо това витамин В17 е забранен от фармацевтичните компании.

Забраната на амигдалина за прилагане в медицината не е в науката, а причините са политически и икономически, твърди авторът. Ако един обикновен и евтин витамин може да лекува рак, какво би станало с печалбите на водещите фармацевтични компании. Милиарди долари се харчат за изследвания и лечение на това заболяване, а други се пръскат за производство на химически препарати. Как компаниите мастодонти биха трупали зашеметяващи печалби от нещастието и страданието на милиони пациенти, ако изследват един обикновен продукт, намиращ се във всички аптеки. Патентоването на такова лекарство е немислимо, тъй като витамин В17 е природен продукт.

Витамин В17 се съдържа в доста храни. В големи количества се намира в дивите къпини,в семките на ябълките,в горчивите бадеми, но най-много от него има в кайсиевите ядки. Още преди доста време кайсиевите ядки са обявени като лек за всички видове рак, но преди 35 години витамина е забранен за лечение на това коварно заболяване.

Управлението на контрола върху храните и лекарствата на САЩ обявява за незаконно да се продава витамин В17 с указания, че лекува рак. Забранена е и продажбата на сурови ядки от бадеми и кайсии.Тези ядки съдържат цианиди и могат да предизвикат отравяне, ако се консумират в големи количества.

Дали написаното отговаря 100% на истината, не знаем, но предупреждаваме, лекарите съветват да вярваме само на научни данни, а не на художествена литература.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *