Вижте някои от най – шантавите начини да кажеш „Обичам те“!

Обяснение в любов на закускаОбяснение в любов – всеки човек е бил изправен пред предизвикателството да сподели какво чувства към обекта на любовта си. Разбира се, едно традиционно обяснение в любов включва в рози, свещи и романтична музика. Ако обаче искате вашето обяснение в любов да бъде запомнено, тогава трябва да измислите нещо по-оригинално, пишат от kliuki.net. В следващите редове ще видите няколко идеи, които ако не друго, поне ще ви накарат да се смеете от сърце. Вижте някои от най-шантавите начини да кажеш „Обичам те“.

Кой знае, може сред тях да откриете именно онова обяснение в любов, което е най-подходящо за вас?

1. Обяснение в любов на закуска – просто изрежете във филийката за закуска форма на сърце. И изпържете в нея яйце. Просто и ефективно.

2. Торта от… бирени кенчета. Пълни, разбира се. Обяснение в любов, което мъжете със сигурност ще оценят. Просто подредете достатъчно а брой бирени кенчета под формата на торта. За разкош можете да добавите цветя, сърчица и каквото друго обяснение в любов се сетите.

3. Букет от бекон – вкусно и ефектно обяснение в любов. Трябват ви само няколко дръжки от изкуствени цветя. Около които да увиете като цветче запържения бекон.

4. И класиката в жанра – обяснение в любов с кафе. Просто следвайте стъпките от картинката, за да изрисувате красиво сърце в чашата сутрешно кафе на половинката си.обяснение в любов с кафе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *