Вижте някои от най – екзотичните обяви (ВИДЕО)

ОбяваКогато човек тръгне по улицата, той може да се натъкне на всякакви странни обяви.

Една от най-странните, необичайни, а може би и съмнителни обяви е тази, която можете да прочетете и сами.

Прилежно написана на лист хартия, според тази обява дядо на 80 години си търси половинка в живота, предават от chudesa.net.

Той се самоопределя като етичен и е осигурен.

Ако написаното е от самия дядо, почеркът разкрива прилежен човек. Може да е работил като учител, счетоводител или друга интелектуална професия.

Дядото с написаната обява иска да се запознае с жена, която да бъде на подходяща възраст, но няма изискания за образование. Жената може дори да бъде инвалид.

Трудно е да се говори в подобни ситуации. Ако подобни обяви се появят някъде в чужбина, едва ли на някого ще му направят някакво впечатление и ако четящият не отговаря на изискванията или тази обява не го вълнува, той ще отмине.

България е нещо различно! Ние се числим към Балканския полуостров, а при нас свободомислещите хора не са на почит в по-малките градове и в селата.

Там консерватизмът заема водещо място. И въпросът „Но какво ще кажат хората?“

Каквото и да казват хората, никой от тях няма да дойде да осигури средства, прехрана, помощ или нещо друго на човека, когото одумват.

Затова всеки трябва да се бори за своя живот, съществуване, щастие и да не се съобразява какво биха казали съседите или някой друг, ако законът не е нарушен.

Затова не трябва да гледаме с насмешка на подобни обяви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *