Вижте лицето на убиеца Адам Ланза, убил 26 души!

Адам ЛанзаСнимка на убиеца от Нютаун Адам Ланза вече се появи в медиите. Тя е от 2005 година и е от един от многобройните Фейсбук профили, носещи името “Адам Ланза”.Оказва се, че в социалната мрежа има над 20 профила с това име. Повечето от тях са създадени от хора, които искат да изразят своята мъка и съпричастност към трагедията. Един от тях, обаче, е особено интересен. Създателят му изглежда одобрява това, което Ланза е направил, с което естествено си навлича гнева на хиляди хора от целия свят.

Основната снимка в профила е на Адам и е с надпис „Надмина ли Колумбайн“ (Did you even Columbine?), отпращайки към кърватата трагедия от 1999 година в Колумбайн, когато двама полудели ученици разстреляха 12 свои връстници.

Авторът е написал и стихотворение, което сякаш е от името на брата на Адам – Райън. В него той казва, че в този странен момент, когато стои на разпит в полицията, братът се сетил за малкия Адам. Спомнил си как двамата се забавлявали в почивните дни, но майката побъркала Адам и той изгубил хладнокръвието си. След като избил всички в училището, полицията открила личната карта на Райън и се заблудила. Той почнал да получава заплахи във Фейсбук. “Брат ми изгуби една малка битка и нравът му пламна, а сега новинарите слагат мутрата ми по всички предавания”, се казва накрая.

Ето го оригинала, който събра множество вбесени и неприятни коментари:

Now this is a story, all about how
i got taken into custody for shootin’ up Newtown
And i’d like to take a minute,
just sit right there,
I’ll tell ya why I’m stuck in this interrogation chair

In Cromwell CT, born an’ raised,
Chillin’ with my brother Adam for the holidays,
Mom made him mad and he lost his cool,
All shootin’ up the kids at her elementary school,
Police found my ID but the media misunderstood,
Death threats on Facebook came as fast as they could,
My bro got into one little fight and his temper flared,
Now news stations plastered my mug all over the air!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *