Вижте изумителната разлика! Жени с наполовина гримирани лица!

Гримирани наполовинаСнимките са част от любопитен експеримент, целящ да покаже фрапиращия начин, по който макиажът променя жените.

Всепризната истина е, че гримът има сериозна роля в цялостната визия на една жена. Благодарение на макиажа дамите успяват да прикрият несъвършенствата по лицата си и да подчертаят красивите си черти. Много хора не осъзнават силата, която грима има върху външния вид на дамите. Любопитен експеримент реши да покаже до каква степен точно макиажът променя цялостното излъчване на една жена.

За целта няколко дами са били помолени да се гримират… наполовина! Жените са използвали фон дьо тен, сенки, спирала, пудра, червило и всички останали разкрасяващи помади само на половината си лица. Идеята е максимално ясно да се видят фрапиращите разлики в лицето с и без грим.

В интерес на истината, повечето кадри изглеждат в действителност плашещи. Причината за това се крие именно в наполовина гримираните лица на момичетата, които с удоволствие са се съгласили да се включат в експеримента. От jenite.bg са се постарали да съберат някои от най-фрапиращите промени. Разгледайте ги в галерията и сами се убедете в огромната сила на добре положения грим.

Гримирани наполовинаГримирани наполовинаГримирани наполовинаГримирани наполовина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *