Видеото, което ще ви покаже, че няма невъзможни неща!

ВидеоДа се докоснем до мечтите си е по-лесно отколкото досега е било, показва уникално видео, дело на социалната мрежа, наречена Posibl.

Мечтите са нещо прекрасно. Вярваме, че само децата мечтаят, а като пораснем, пречупваме нашите желания през призмата на ежедневието си. Но факт е, че фантазирането може да ни направи по-позитивни, да подсили вярата ни в доброто и да ни накара да търсим положителното у хората, с които общуваме всеки ден, предават от chudesa.net

Едно уникално видео, което ще затвърди вярата ни в мечтите и ще ни накара да бъдем по-добри. За две минути то ще ви откъсне от мрачния ден и проблемите, които ви се струпват на главите. То ще ви концентрира върху изконното ни желание да привлечем позитивната енергия към себе си и надеждите ни за положителни емоции.

Мечтите ни са по-близо от когато и да е било досега, е мотото на филмчето. В него ще видим едни от най-изявените борци за свобода, за правата на хората, които вече, за съжаление, не са между нас. Мартин Лутер Кинг – защитник на гражданските права, през далечната 1963 г. произнася своята реч, останала завинаги в съзнанието ни, под надслов „Имам една мечта”. Нейната цел е да накара хората да повярват в ценностите и морала, въпреки цвета на кожата си.

В рекламното видео ще видим и Нелсън Мандела, който почина на 5 декември 2013 г. Той ще остане в историята като най-големият борец срещу апартейда или расизма между хората, които са различни.

Вижте това феноменално видео и сме убедени, че то ще ви зареди с много позитивна енергия и ще получите вдъхновение да помечтаете, а защо не и да реализирате мечтите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *