Вестникът на Тошо Тошев погреба бащата на Йоана Буковска приживе

Христо БуковскиС удивление прочетох за своята преждевременна кончина в публикацията ви за моите внуци и дъщеря ми Йоана Буковска, поместена в съботното издание на вашия вестник, посочва в бележка журналистът от в. „Земя” Христо Буковски:

Определено това е суперскорострелна новина, но тя (както при сходен случай Марк Твен е оповестил съответното некоректно издание) е “силно преувеличена”.

Вярна е половината от информацията, която давате на вашите читатели – жена ми Велина, светла й памет, наистина почина преди три години, но ви моля да проявите повече търпение спрямо мене – очаквам скоро да излязат новите ми книги.

––

* Христо Буковски работи от години в отдел „Култура“ на в. „Земя“. Преди това бе редактор в 2-седмичното списание “Отечество”. Сътрудничи на Кирило-Методиевския вестник „За буквите – О писменехь”, издаван от Университета по библиотекознание и информационни технологии. Вестникът се разпространява като дарение по училища, университети, културни институции и обществени организации, а също и в интернет на адрeс: zabukvite.org. (бел. СБЖ)

Източник: sbj-bg.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *