Венета Райкова на 16 години – вижте какво е правила!

Венета РайковаБезспорно едно от най-популярните лица от родния телевизионен ефир е Венета Райкова. Водещата на култовото „Горещо“ се слави като една от най-поддържаните и красиви жени, макар че вече чукна 40-те. Красива, с невероятна руса коса и стегнато тяло – това е Венета Райкова днес.

Вижте я обаче на 16 години и едва ли ще повярвате, че това е тя. Без съмнение за Венета Райкова също важи приказката за красивия лебед, който се е родил грозно патенце.

Не, че Венета Райкова не е симпатична като 16-годишно момиче, но определено не може да става сравнение с визията й днес. Най-запомнящото се във външния й вид е прическата, която според феновете й, и слага поне десетина години отгоре. Но, това е била модата по онова време, явно.

Не може да се отрече обаче, че и тогава Венета Райкова се е радвала на красива и слаба фигура. Може би точно затова кариерата й е стартирала толкова рано. На снимката виждаме Венета Райкова като рекламно лице – на радиатори, но все пак рекламно. Дали водещата си спомня онези години и самото начало на публичната си кариера, не е ясно. Но разликата й тогава и сега със сигурност е голяма и запомняща се, пише Пик.

Днес Венета Райкова е щастлива с професията си, съпруга си Тишо и малкият им син, с които живее в прекрасна къща в елитен столичен квартал. И въпреки конкуренцията на новоизлюпили се водещи с претенции за кадърност като Николета Лозанова, Венета Райкова продължава да доказва, че е ненадмината в този стил предавания.

Оставяме ви да се насладите на една значително по-млада и неопитна Венета Райкова и не забравяйте, че онова с патенцето и лебеда може да се случи на всяка една жена, стига да обича и уважава достатъчно себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *