Ванга предсказала съюз между Русия, Китай и Индия

Ванга предсказала съюз между Русия, Китай и ИндияПредсказва възникването на „Ислямска държава”.

„Всички сме свидетели на религиозната война, която водят терористите от „Ислямска държава”. Преди много години Ванга ми каза: „Ще дойде време и хората ще се разделят по вяра. Но не вярата разделя хората, а сърцето. Религията не учи хората на лоши неща. Третата световна война ще е на верска основа, но няма да се води с танкове, бомби или ракети. Ще се води по друг начин”. Какъв е той? Надявам се да е война на дипломатически фронт и да не умират хора” – споделя д-р Здравка Методиева, снаха на пророчицата от Петрич и автор на книгата „Ванга, каквато я познавах”.

Тя разказва и за други предсказания на известната гадателка.

Предсказва бъдещ съюз между Русия, Китай и Индия.

„Лично на мен ми позна, че ще видя Америка. Случи се 38 години по-късно. По времето на соца не съм си и представяла, че ще мога да пътувам зад океана. Изглеждаше ми направо фантастично. Освен това Ванга предсказа, че ще има чернокож президент на САЩ – случи се. Видя атаката срещу кулите близнаци – случи се. Видя бъдещ съюз между Русия, Китай и Индия. Това е напът да се случи. Тя винаги е твърдяла, че България трябва да е в добри отношения с Русия” – разказва д-р Методиева.

„Ванга прозря, че човешката душа е безсмъртна. И казваше: „Човекът няма да изчезне от Земята”. Тя не ни плашеше с предсказанията си. Даваше ни оптимизъм. От нея съм запомнила: „Помнете ми думата, у България ще бъде по-добре. Не се плашете, със страх не се живее” – спомня си снахата на пророчицата. Тя споделя, че и досега сънува Ванга, която продължава да й дава напътствия. Методиева припомня и заветът на Ванга: „Обичайте се и бъдете единни. И още нещо по-интересно: „Не се шпиондисвайте”. Точно тази дума използва” – уточнява Методиева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *