Българките искат здрав секс, не вярност до гроб

Какво искат българкитеМладите българки предпочитат здравия секс пред верността. Това сочи онлайн социологическо проучване на „Gemius“. Онлайн социологическото проучване е проведено сред 600 души, едновременно в България и Сърбия. Доста е интересна разликата в отговорите на младите български мъже и жени. Докато за мъжете верността е по-важна от секса, българките са склонни да изневерят, за да получат хубав секс.

Младите хора на възраст 18-24 години предпочитат да се информират за секса главно чрез Интернет. Хората над 50 години избират специализирана литература по темата.

В сравнение със сърбите, нашенците обсъждат тази тема много по-спокойно. 44% от мъжете и 30% от жените у нас не се притесняват да разказват за сексуалните си преживявания, докато в Сърбия този процент е 25.

Повече от 50% от българите правят секс всяка седмица. 4% от мъжете споделят, че най-незабравимото им сексуално преживяване е с проститутка. Няма българки, които да са посочили, че са се възползвали от платени секс услуги.

Финансовата криза не се е отразила на над 50% от българите, но пък за над 30% от хората между 45 и 54 години тя е довела до ограничаване на сексуалните им контакти. Според изследването мъжете гледат много повече порно от жените.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *