Българи препълниха електронните пощи на шефовете на ПЕС с писма срещу Станишев

СтанишевКонференцията на Партията на европейските социалисти (ПЕС) предизвика организирането на митинг около НДК в събота от 10:00 часа сутринта.

Едновременно с това стотици българи разпратиха в електронните пощи на шефовете на ПЕС обяснения, че не са платени протестиращи, че Станишев е заложник на мафията, че правителството е кадрувано от Ахмед Доган, че това е кабинет на олигарсите…авторите постнаха писмата си на английски, немски и френски във Фейсбук.

Ако и вие искате да им пишете:

pes.secgen@pes.eu, yonnec.polet@pes.eu, marije.laffeber@pes.eu, cleo.davies@pes.eu, hannah.deasy@pes.eu, anne.morin@pes.eu, leila.hamouni@pes.eu, lorenza.tiberi@pes.eu, thierry.hardy@pes.eu, frida.lopez.novella@pes.eu , gisela.oliveira@pes.eu, brian.synnott@pes.eu, alice.nguyen@pes.eu, sara.montinaro@pes.eu, paul.lungu@pes.eu, constantin.kourkoulas@pes. eu, sandrine.bertin@pes.eu, gabriella.cseh@pes.eu, elli.chrysanthakopoulou@pe s.eu, jan.kreutz@pes.eu, lesia.radelicki@pes.eu, lea.bareil@pes.eu, bernadette.mende@pes.eu, terry.connolly@pes.eu, ann.linde@pes.eu, sylvie.rurakamvye@pes.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *