България е на дъното, изключват ни и от Европейския съюз!?

ES-BGХоландия и Англия не искат български емигранти, призовават за удължаване на временните ограничения за професиите

Скоро страните от ЕС могат да поискат и изключването на България от съюза, което отново ще е заради “полезното” съдействие на сегашния кабинет

През 2007 г. България бе приета в голямото семейство на Европейския съюз, като на нея и на Румъния й бе даден срок до 2014 г. да се стабилизират и приобщят, но вместо това се наблюдава регрес и още по-тежка криза. Наближавайки 1 януари страните-членки изпадат ужас от това, че ще бъдат залети от имигранти, които ще подбият пазара на труда на местното население.

Отрицателното отношение към страната ни и нашата съседка се забелязва много ясно, след като холандския министър по социална политика Лодевейк Асхер апелира ЕС да се съсредоточи върху негативните последици от трудовата имиграция от двете страни след падането на ограниченията, поради което той обяви “оранжев код”. Не стига, че Холандия ни спряха за свободно движение в Шенген, ами сега искат и да удължат ограниченията на пазара на труда.

След като Холандия спря България от влизане в зоната за свободно движение Шенген, сега иска да ни ограничи и на трудовия пазар.

По същия начин и британския депутат консерватор Филип Дейвис коментира стресирано, че прииждането на български и румънски имигранти е непредвидимо след падането на ограниченията и не се знае колко от 28-те милиона души от двете страни ще кацнат с еднопосочен билет в Англия.

В Германия темата за българските и румънските емигранти също се обсъжда разгорещено, докато не дойде и онзи момент, особено с политиката на днешния кабинет “Орешарски”, в който България ще бъде изключена от ЕС, а защо не и да затворят границите, за да са спокойни европейците, че няма да им вземем хляба.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *