„БЪЛГАРИЯ ЕР“ СТАРТИРА ЗИМНА КАМПАНИЯ С ПОЛЕТИ НА СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ДО РИМ, МАДРИД, ЛОНДОН И ПРАГА

1 (2)

За поредна година „България Ер“ стартира зимната си кампания с атрактивни цени. До 20 януари националният превозвач предлага двупосочни самолетни билети от София до Рим от 86 евро. Пътуването до Лондон и обратно е на цена от 139 евро с билети, закупени до 31 януари. Изключително е предложението и за Мадрид – до 23 януари авиокомпанията предлага двупосочни самолетни билети до испанската столица на крайна цена от 129 евро.

В момента тече и кампания на „България Ер“ за пътуване до Прага. До 22 януари двупосочните самолетни билети от София до чешката столица се предлагат на цени от 164 евро и ще могат да се използват до 31 март.

Полетите до изброените четири дестинации са на атрактивни цени и за пасажерите от Варна, като са осигурени удобни трансфери през София.

В цената на всички самолетни билети на „България Ер“ се включват летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен до 10 кг, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин.

Подробности за полетите, цените на билетите и резервации можете да намерите на уебсайта на „България Ер“ – https://www.air.bg/ и на фейсбук страницата на авиокомпанията https://www.facebook.com/bgair/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *