„БЪЛГАРИЯ ЕР“ ПУСНА СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО 17 МАРТ

0000239192-article2

Те са подходящи за всички любители на спонтанните пътувания и кратките екскурзии

Националният превозвач „България Ер“ открива пролетния сезон и поздравява пасажерите си за празника Баба Марта със специална промоционална кампания за всички свои директни полети. От 1-и до 17-и март авиокомпанията предлага еднопосочни и двупосочни самолетни билети от София на цени, започващи от 49 евро и от 99 евро. Те са подходящи за всички любители на спонтанните пътувания и кратките екскурзии, защото този път в стойността на промоционалните билети се включва само ръчен багаж до 10 кг. Всеки пасажер може допълнително да се възползва от превоз на един чекиран багаж до 23 кг срещу 20 евро на отсечка за международни полети.

В същото време националният превозвач прави и пътуването между София, Варна и Бургас още по-лесно и още по-изгодно. От днес авиокомпанията започва да предлага еднопосочни самолетни билети по 29 евро за вътрешните линии и двупосочни по 59 евро, като в цената им се включва превозът на ръчен багаж до 10 кг. Всеки пасажер може да доплати 15 евро на посока за превоз и на един чекиран багаж до 23 кг.

С пролетната си кампания „България Ер“ дава шанс на всички любители на приключенията да разгледат някои от най-красивите места в света и едновременно с това да пътуват без да правят компромис с удобството си и качеството на обслужване на борда на самолета.

Подробности за пролетната кампания и условията за пътуване може да намерите на уебсайта на авиопревозвача – www.аir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *