„БЪЛГАРИЯ ЕР“ ПУСКА БИЛЕТИ ОТ 99 ЕВРО ДО НЯКОИ ОТ НАЙ-РОМАНТНИЧНИТЕ ГРАДОВЕ В СВЕТА

BG_Air_Embraer_v3

До 14 февруари ще продължи кампанията на националния превозвач

С наближаването на най-романтичния празник – Свети Валентин, „България Ер“ пуска самолетни билети на цени, в които да се влюбите. Авиокомпанията стартира днес промоционалната си кампания, като до 14 февруари включително пътниците имат възможност да закупят двупосочни самолетни билети на цени от 99 евро до Атина, Цюрих, Виена, Рим, Милано и Берлин.

От 129 евро започват цените за двупосочни полети от София до Амстердам, Франкфурт, Ларнака, Лондон, Барселона и Мадрид, а срещу 159 евро може да пътувате до романтичния  Париж, както и до Тел Авив, Москва, Малага, Палма де Майорка, Брюксел и Прага. Авиокомпанията е подготвила атрактивни цени и за пасажерите, които тръгват от Варна към гореизброените дестинации. Всички пътувания с билети, закупени в рамките на кампанията, трябва да започнат до края на март.

Заедно с полети на изгодни цени, „България Ер“ обещава да превърне пътуването на всеки пътник в приятно изживяване. Всички самолетни билети са “All inclusive” и в цената им се включват летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен до 10 кг, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин. Безплатен е и превозът на ски и сноуборд оборудване с авиокомпанията при пътувания до 31 март.

Подробности за условията на кампанията на „България Ер“, информация за цени и резервации може да бъде намерена в сайта на националния превозвач – www.air.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *