„БЪЛГАРИЯ ЕР” И AIRBERLIN СВЪРЗВАТ СОФИЯ И БЕРЛИН С НОВ ДНЕВЕН ПОЛЕТ

BG_Air_Embraer_v1 (1)

Две дневни опции за пътниците благодарение на codeshare споразумението между двете авиокомпании

„България Ер” и Airberlin добавиха нов полет между София и Берлин. Полетът тръгва от Летище София всеки ден в 19:00 ч. и пристига в Берлин-Тегел в 20:15 ч. Обратният полет тръгва от немската столица в 15:05 ч. и достига в София в 18:15 ч.

В допълнение, и ранният сутрешен полет на „България Ер” е на разположение за пътници от България. От codeshare полетите могат да се възползват най-вече бизнес пътници, тъй като те могат да летят за Берлин сутринта с „България Ер” и да тръгнат обратно вечерта с Air Berlin. В допълнение, полетите на „България Ер” между София и Варна могат да бъдат резервирани като codeshare полети.

Полетите на „България Ер” и Airberlin са много добре свързани с мрежата от маршрути на Airberlin чрез основното летище на немската авиокомпания в Берлин. Пътниците могат да избират между различни възможности за полети с удобни връзки в Берлин. Например скандинавските дестинации като Копенхаген, Стокхолм, Гьотеборг и Хелзинки са достъпни само с една „спирка”. Във вътрешността на Германия са свързани също така и Франкфурт, Щутгарт, Нюрнберг, Саарбрюкен и Карлсруе/Баден-Баден. Чрез сутрешния полет на „България Ер” пътниците от София достигат полетите на дълги разстояния на Airberlin от Берлин-Тегел към Ню Йорк и Чикаго. Маями и Варадеро също предстои да бъдат свързани през зимата.

Полетите на дълги разстояния на Airberlin в бизнес, както и в икономична класа, осигуряват много комфорт за приятния престой на пътниците.

„България Ер” е националният въздушен превозвач на Република България. Основна цел на авиокомпанията е да предлага на своите клиенти услуги по въздушен превоз с най-високо качество, комбинирани с традиционното българско гостоприемство на борда на самолетите.

Авиокомпанията извършва редовни полети от София, Варна и Бургас до 28 основни града в Европа и Близкия Изток, а също така чартърни и бизнес полети по заявка до над 100 дестинации. Заедно със своите партньори, „България Ер” предлага на клиентите си възможност за пътуване до над 400 града в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

„България Ер” е авиокомпания, известна със своите традиции. Към това днес се добавя непрестанният стремеж към предлагане на още по-качествени услуги, предоставяни чрез нови, сигурни и комфортни самолети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *