БСП и ДПС готвят митинги „За Орешарски” в Кърджали и Козлодуй

Орешарски и СтанишевУправляващата коалиция БСП-ДПС готвят грандиозни митинги в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски в края на тази седмица. В събота  ще се проведе митинг в Козлодуй, а в неделя в Кърджали. Целта била гражданите от провинцията да докажат, че искат това правителство да остане да работи и да си върши работата, защото е полезно за България. Това обяви по БНТ съмнителната общественичка Нина Георгиева, която участвала и на протеста в петък пред парламента в подкрепа на бюджета и кабинета.

Георгиева обяви още, че журналистите изманипулирали протеста, като противопоставили едните граждани на другите и се опитали да разделят хората. Активистката в подкрепа на сегашната власт олаче призна, че имало много хора, които които наистина не знаели, кой ги е докарал в центъра на София, но според нея нямало нищо лошо партиите да организират в своя подкрепа хората. За нея обаче протестите не били платени, а по убеждения. Активистката на правителството обаче се оказа интересна личност. На изборите през май е била в листите на „Другата България”, която уж се бореше срещу БСП, ДПС и статуквото. По-късно тя и партията и оспориха по съдебен път изборните резултати, но странно сега „будната съвест” на гражданката Георгиева проговорила държавнически и застанала на страната на управляващите, които само до преди два месеца е искала да отстрани чрез съда.

Така реално лъсва как БСП инфилтрира в различни партии и обществени организации свои хора, които после да защитават позициите и интересите й.

Източник: factor.bg

Един коментар по “БСП и ДПС готвят митинги „За Орешарски” в Кърджали и Козлодуй

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *