Б*си как се оля Моника Станишева, съща фолкаджийка

Моника СтанишеваФейсбук за Моника Станишева след участието й в „На кафе с Гала“:

Тая „успялата“ кикимора се изложи като кифла. Само в репортажите за бедстващите от малцинствата и в тези за мизерстващите бежанци присъстват ята от деца като аргумент за окаяното им душевно състояние и като аксесоар, провокиращ състрадание. Моника, егати европейката на 21 век…….. защо не съм чела или видяла някоя смислена жена, с позиции и претенции да ми се обяснява от предиобедния екран за любовните си трепети и кухненско-креватните си възможности?

А си мислех, че тази ниша е по правило запазена за фолкаджийките…  Бе, не знам преди години, преди ерата Венци Йосифов, „идеалната“ Моника, репортерка, вредена в „По света и у нас“ от татко си – говорителя на правителството на Любен Беров (http://www.blitz.bg/article/24101 ) , по кой от нейните начини беше влюбена и консумираща любовта с Петко Георгиев- докато той чакаше бебе?!

В банкера Йосифов, по-стар от баща й, ли беше влюбена, или в парите му, с които я изпрати да учи в Англия и й купи къща в Оксфорд?!

Как пък все забременява и после се жени?! И все са по-стари, известни и богати.

В случая със Станишко – тя е по-богатата от него. С парите, които прибра, докато той беше премиер.

Не че съм толкова моралистка, ама днес направо ми дозля от тия лиготии, а за оная кухненска престилка при Гала, думи нямам !

Чакам втора серия на Моника при Венета Райкова, трета серия в „Искрено и лично“  и четвърта – при Светослава Рудолф в „Мистерии и факти“ и пета – при Наталия Симеонова с нейното: „Ние ви обичаме, обичайте се и вие!“

Жалко, че Миглена Ангелова не е на линия-:)

Е, т’ва беше най-долнопробния латино сериал на годината!

http://play.novatv.bg/play/331540

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *