Борисов: Връщаме се в парламента, когато има дата за избори

Борисов„Какви политици  са тези, които не чуват протестите на хората и продължават да правят скандални назначения на всички нива в управлението.” Това е заявил председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с директора на фондация „Ханс Зайдел“ Петер Витерауф и ръководителя на отдел „Централна, Източна и Югоизточна Европа, Кавказ и Централна Азия“ Клаус Физингер, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

„Вече 35-и ден българските граждани протестират срещу правителството на Орешарски и искат оставката на коалиционните партньори БСП, ДПС и „Атака”.

Борисов е информирал директора на фондацията, че ГЕРБ ще се върне в Народното събрание само тогава, когато има конкретна дата за предсрочни избори и в дневния ред на парламента бъде включена точка за промените в изборното законодателство.

Представителите на Фондация „Ханс Зайдел“ са изразили загриженост за политическата ситуация в България и международния облик на страната пред евроатлантическите партньори, твърдят от ГЕРБ. По време на срещата са договорени и предстоящи съвместни инициативи между фондация „Ханс Зайдел“ и ГЕРБ, се отбелязва в съобщението.

Източник: pik.bg

Един коментар по “Борисов: Връщаме се в парламента, когато има дата за избори

  1. Господин Борисов, виждате ли как КГБ подготвя, организира, провежда преврати, как манипулира избори и незаконно завзема властта след тях. Как бърза да ви натика в дранголника, но въпреки зверските гафове след това – пердето Орешарски мълчи по „седенките“ и даже не участва в тях; страхопъзлъото СтаниШЕФ изпада в ужас, че ще се сбогува с наставката на своята фамилия (той няма да е ШЕФ, нито на Орешарски, нито в БКП, нито в ПЕС). Той си остава едно средношколско лайно! Обзелият го ужас обаче ще го затрие закономерно – докрай, защото той никога сам по мъжки не е анализирал отговорно, хладнокръвно ситуацията. На него група дамички (хистеричната му майка, тази за която все-пак посмя да се ожени и тази която го съветва) му дават техния „акъл“ за да „осмисли“ заповедите от Путин и последиците от натиска на демократичната общественост. За кресливите позьорки -секретутката на Доган – Местан и Болен Мегаломан, не си струва да се говори.
    Сега е много важно кадровиците – лайновици в лицето на НИКОй ЛАЙньо БЮРЕКОВ и сие, подкупващи и организиращи „зимната“ паплач с цел „вдъхновяване“ на „контрапротестите“ с парите на съветските олигарси и вмирисаните кебапчета на суека Станишев да бъдат следени зорко и парирани.
    Вие, господин Борисов, смело се отказахте да участвате в недоразумението което се инсценира и разви през зимата, затова доблестно се оттегглихте. Не очаквайте обаче това да направят сега и алчните за власт червени путинови мекерета (комунета, турчета, фашета) и техните „съветничета (съветски и български). Все-пак шанс за България има, докато протестиращите са обособени, единомислещи в основната си цел, а не представляват отново една „тълпа“. Шансът за България се съдържа и в това – съмишлениците от цялата ни демократична общественост на нашия континент да подкрепят прогресивната ни целеустременост, за да възтържествуват европейските принципи за подкрепа, а не Путиновско-фашистките превратаджийски „революционни ситуации“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *