Борисов: БСП поиска Делян Пеевски да се разправи с ГЕРБ, защото е по-умен от тях

Борисов„БСП поиска Делян Пеевски да се разправи с ГЕРБ, защото е по-умен от тях. Затова Станишев го посочи за шеф на ДАНС. Това е простият отговор на въпроса Кой?“, обяви пред bTV лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ДПС няма да участва във властта, ако ГЕРБ има мнозинство. Така както си говорят, че се мразят, за вазелин, за изгори, така на 6 октомври ще се прегърнат с БСП и ще кажат: „В името на народа…“, каза още Борисов

„Какво е това Бостан? За кое става въпрос? Къде сме се събрали ние с Местан? Аз мога да кажа: Цветарка с Дупедар ще се съберат след октомври“, контрира експремиерът на въпрос за коалиция „Бостан“ между ГЕРБ и ДПС.

От кого получаваха пари тези хора, които скандираха пред нас в Банкя месеци наред. Гледахме ги на камерите как им плащат отговорниците, които идват и раздават плакати. Сателити, чинии, хеликоптери всяка сутрин пред нас. Кой плати тези пари на TV7 и „Алфа“. Това са много пари. Чудил съм се как без партийни субсидии ще живеят партиите. Ами като си имат банки зад гърба, ще живеят, смята Борисов.

„До 5 октомври трябва да се направят няколко неща в КТБ, първо управителят и подоуправителят на БНБ трябва да се върнат на работа, а не да ходят по почивки“, призова Борисов.

„Не виждам кой може да изправи на крака страната по-добре от мен“, отсече Борисов на въпрос дали той ще стане премиер в евентуално следващо правителство на ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *