Бориса Тютюнджиева – с руса коса и без силикон, а сега…?!

Бориса ТютюнджиеваМоделката дори накара Андрей да провери директно, с опипване, но и той самият не беше сигурен в констатацията си…

Разликите през годините са очевидни, въпреки че моделката скочи да опровергае твърдението на Марина, предават от kliuki.net. Участничката назова всички корекции на Бориса, но красавицата само се подсмихваше на думите й, след което предизвика Андрей да сложи ръце върху деколтето й, за да се увери, че импланти не се усещат.

Каква е истината, само тя си знае, но е наистина странно, ако се е подложила на операция, а крие този факт. Не е тайна, че доста от родните хубавици предпочитат да изтъкват как природата ги е дарила с всички тези прекрасни дадености.

В това няма нищо лошо, докато не ги захапе някой и поиска да узнае как стоят нещата. Така на прицела на този въпрос се оказа и Бориса Тютюнджиева.

Снимките, красноречиво подсказват, че обемът на формите е значително променен. Бориса Тютюнджиева преди не се е славила с особена пищност, а как ще се е получила тази трансформация, ако не с професионална намеса?!

Може пък да са й пораснали с времето, но хиляди дами ще настояват да научат мистериозната рецепта за такива резултати… Така или иначе, темата с пластиките на Бориса, се раздуха навсякъде и тя тепърва ще трябва да се обяснява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *