Бойко: Станишев, колко плащате на продажника Сидеров за кворума?

Бойко Борисов•    Бойко Борисов ЗАКОВА Сергей Станишев.

•    Лидерът на ГЕРБ в пряк текст зададе въпроса, за който се пита цяла България: Колко пари получава Волен Сидеров от БСП-ДПС, за да им осигурява кворум в парламента!

За пореден път се доказа, че този парламент трябва да се разпусне и са необходими незабавни избори.

Управляващите не идват на работа.

Искам да припомня на Сергей Станишев и Лютви Местан, че бях готов да им дам един глас, а не да зависят от „Атака“. Крайната цел на нашето поведение е оставка на това правителство. Няма какво да дебатираме с тях. Те са нелегитимни и зависими от „Атака“, обяви Борисов.

„Чух, че Станишев е казал, че другата седмица парламента ще работи нормално.

Това значи, че са се разбрали с „Атака““, категоричен беше бившият премиер.

„Чакахме управляващите да си осигурят кворум, а те не могат. Лъжат непрекъснато. ГЕРБ всеки ден сме в зала и в парламента. Вчера ни броиха като овце. Това е недопустимо“, каза още Борисов.

„Мая Манолова освен военното министерство командва и парламента. Вчера дърпа Михаил Миков и му забранява разни неща. Те съсипват институцията“, обяви Борисов.

„Този парламент не е легитимен. Това е единственият начин да покажем това и ние го направихме три дни поред. БСП и ДПС не са на работа днес. 111 души от 120. „Атака“ три дена ги няма. Ние сме тук. Ако имаше 120 души в парламента, щяхме да влезем.

Нямаше да търсим кворум от 121, нямаше да издребняваме – ако всички от БСП и ДПС бяха дошли на работа, ние щяхме да влезем!

Народът губи от тази ситуация и трябват незабавни избори”, заяви още веднъж Борисов.

„Ние използваме съвсем легални парламентарни средства, за да покажем, че този кабинет и парламент не могат да работят.

Вчера пишеше навсякъде, че Миков ни бил надхитрил. Днеска, кой кого надхитри“, попита Борисов.

„Тези трябва да си ходят. Ясно се вижда, че не могат да се справят със задълженията си. Не могат да осигурят кворум, а вчера лъжат за 4 души. Необходими са незабавни предсрочни избори“, повтори Борисов.

„След като Станишев се наспа и почна да идва на работа, взе да говори неща, от които не можеш да разбереш дама ли е какво е.

Нека да каже каква е цената на Волен Сидеров? Нали вчера каза, че заради нашето поведение се е вдигнала цената на „Атака“.

Нека да излезе Станишев и да обясни колко точно плащат на Сидеров“, призова Борисов.

Източник: 1kam1.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *