Бесен циганин нахлу в училище! Плаши учителка със смърт!

Бесен циганинБесен циганин нахлу в училище и изплаши учителка със смърт. Ужасяващата история сполетя учителка от село Розино, в чиито час нахлул разбеснелият се ром и изплаши до смърт учениците.

Само преди един ден, Асен Чакъров, на 40 години, влетял като талибанин в учебната стая и въоръжен с кол заплашил с убийство преподавателката, която предния ден му отказала издаването на служебна бележка.

Асен бил бесен, псувал цинично както учителката, така и децата от началния клас. Те уплашено пищели и плачели. Когато колегите на даскалицата чули екшъна в класната стая, те нахълтали и се опитали да озаптят циганина.

Най-накрая, с дружни усилия на целия персонал, Чакъров бил избутан извън училището, а малко по-късно полицията му щракнала белезниците. Нападателят е осъден по бързо производство на затвор. Неговата ефективна присъда е година и половина да остане зад решетките. Той е стар познайник на органите на реда. До този момент той е бил задържан за кражби, побоища и саморазправи, пишат от chudesa.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *