БАЩА ХВЪРЛИЛ ОТ МОСТ В ГАБРОВО 5-ГОДИШНОТО СИ ДЕТЕ

Police bgnes

След това 31-годишният мъж заплашил да се самоубие, но психолог успя да го разубеди

Към 6.30 часа днес в полицията в града е получен сигнал за мъж, който се готви да скочи от мост на околовръстния път. Към мястото незабавно са насочени екипи на МВР и Спешна помощ с готовност за бърза реакция. С усилията и на психолог от Института по психология на МВР в Плевен, към 10 часа, мъжът е убеден да се изтегли от опасното място. Той е задържан в ареста на полицията, с него работата на психолози и медици продължава.

Тялото на 5-годишно момче е намерено във водите на река Янтра, под виадукта на западния околовръстен път на града, съобщи старши комисар Борислав Муеров, директор на областната дирекция на МВР в Габрово. Според съкварталци на бащата, който живее в габровския квартал „Русевци“, той понякога се държал екстремно и дори неадекватно на ситуации в ежедневието.

Бащата е задържан в ареста на полицията, с него работата на психолози и медици продължава, съобщиха от пресцентъра на МВР.  При първоначалния оглед в местността под съоръжението е открито тяло на дете. И в момента екипи от криминалисти са на местопроизшествието и извършват допълнителни огледи. Разследването по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Габрово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *