Башар Рахал призна, че имал връзка с Елен Колева

Башар РахалБашар Рахал призна за връзка с колежката си Елен Колева, но всичко приключило преди 4 години.

„Имаше заигравка, която приключи преди 4 години. Няма безгрешни хора, какво да отричам или потвърждавам, предават от fakti.bg.

Но тъпото е, че хората смятат, че ние като актьори трябва да сме ангели. Всеки се вълнува от живота на другия, защото явно нямат собствен такъв”, твърди Башар Рахал.

За аферата им се заговори още при раздялата на Елен с Александър Найденов, като мълвата гласеше, че именно звездата от „Дървото на живота” е причината за разрива в отношенията им.

Той обаче отрече да е имал любовни отношения с друга известна красавица, с която го свързва мълвата – поп певицата Миленита. „С Миленита сме само в приятелски отношения от 1996 г. Но щом се прегърнем, и почва историята за любовната ни връзка. Тъпо е, най-малкото защото, ако искаш да правиш някаква паралелна връзка с някого, едва ли ще отидеш да се прегръщаш с него точно на премиерата на филм, нали”, коментира Рахал.

Той разкрива, че в живота му има 3 най-важни жени – двете му дъщери Индия (4 г.) и Клои (11 г.) и половинката му Калина, която е продуцент в телевизионен сутрешен блок в САЩ. „С Калина се виждаме често по скайп. Тя е наясно с професията ми и въобще не иска да ме променя. В работата си познава много по-известни хора, отколкото аз познавам. Дори има четири награди „Еми” като продуцент”, разказва 39-годишният актьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *