Багата си хвана нова силиконка, тя отрича

ГентианаБлагой Иванов – Багата има ново завоевание. ММА боецът изглежда не може да устои на красавиците, които се подвизават по нашумелия конкурс Miss Playmate.

Според клюките в столицата Багата се срещал тайно с еротичната танцьорка Гентиана Халити, която участва в Miss Playmate 2012.

Този слух идва веднага след като се появиха информации, че Багата се е разделил с приятелкaта си Любина.

Припомняме ви, че Гентиана остана на второ място в класирането на Miss Playmate тази година като тя обяви и какъв е нейния предпочитан секс партньор – „Грубичък и да знае точно какво прави. Приличам ли ви на добро момиче, което тепърва ще учи някой курсист на обноски под завивките? Заслужавам рокендрол и всеки път го получавам“.

Също така Гентиана остана на трето място и в конкурса за Мис Силикон 2012. Багата пък преди това тръшна двете плеймейтки Златка Димитрова и Златка Райкова. Изглежда, че всяка плеймейтка е потенциална жертва на Благой Иванов.

Самата Гентиана обаче твърди, че с Багата са само приятели и няма нищо общо. Благой Иванов обаче все още не е изразил своето виждане по въпроса.

Дори в интернет се появиха папарашки снимки на Гентиана и Благой Иванов, които минути след публикуването им бяха изтрити от общи познати.

Източник: sporta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *