Ау! Гаджето на Симона я унижи брутално пред цялата аудитория!

Симона и гаджетоОще не са официална двойка, а Симеон Данев, новата изгора на щерката на Глория започна да се гаври с момичето и то в социалната мрежа Фейсбук.

Младежът изобщо не се притеснява да споделя чувствата си към Симонка пред всички фенове и почитатели в мрежата.

Дъщерята на Глория и новото й гадже още от сега започнаха с любовните драми. Мускулестият батко взе да си позволява да се държи доста арогантно към младата Госпожица Загорова. Малката обаче изобщо не му отстъпва и двамата водят лични спорове в социалната мрежа Фейсбук, писа кliuki.net.

Всъщност Данев първи си позволи да отправи скандален статус към Симона като написа: “Симонче, спри да се филмираш, моля те! Цял ден ми говориш неща, които няма как да се случат!“.

Веднага щом видяха бруталния статус феновете на Загорова останаха като тряснати.

Симона и гаджетоВсички се възмущават как може Симеон да си позволява такива неща още от сега. Очевидно младежът се държи по- зряло от изгората си, която е още непълнолетна, но поне да не я злепоставя така пред цялата аудитория. Това си е чиста обида към Госпожица Загорова, която определено му е опънала нервите с тийнейджърското си държание. Симеон обаче наистина мина всички граници и направо разби достойнството на малката. Как ли ще реагира Глориа като разбере какво става между щерка й и гаджето й!?

Източник: kliuki.ws

Един коментар по “Ау! Гаджето на Симона я унижи брутално пред цялата аудитория!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *