Андрей Слабаков разкри ИСТИНАТА за влизането си в затвора!

Андрей СлабаковАндрей Слабаков откровено скочи срещу жълтите издания!

Атрактивният режисьор Андрей Слабаков няма да търка наровете в пандиза. Това съобщи самият той във връзка със зложелателните подмятания. Пред зрителите на bТV той заяви, че това няма да се случи и дори може да се измайсторят плакати в тази връзка. Въпреки че навсякъде в медийното пространство изтече информация, че синът на великия актьор Петър Слабаков ще се отзове зад решетките заради нелицеприятните си изказвания спрямо хората с друга ориентация, пишат от razkritia.com.

Силната си омраза към нестандартните той нееднократно е заявявал без да му мигне окото. Цапнатият в устата режисьор не си поплюва и сега, след като го обявиха за бъдещ затворник.

Единственото, за което се тормози и съжалявал било за здравето на неговата майка. Като предан син популярния творец се коси, че вследствие хулите и предположенията в медийното пространство родителката е вдигнала високо кръвно. Зловещо е да се пишат подобни неща, заяви в студиото Андрей Слабаков. И иронично, типично в него в стил подхвърли, че сега следващата стъпна на „безсрамните драскачи” е да й поискат пари, за да бъде освободен той от тюрмата.

Любимецът на народа съобщи още, че има заведени дела срещу него във връзка с гневните слова, които той отправя спрямо различните. Но те не били отскоро, а още преди години. Въпреки всичко той няма намерение да се промени и не съжалява нито на йота за думите си, категоричен е режисьорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *