Андреа ЗАМЕСЕНА в шокираща АФЕРА! (ФОТО доказателство)

АндреаАндреа явно страда от липса на внимание и непрекъснато се чуди как да остане в светлината на прожекторите.

След като се съблече гола за “Плейбой” и отнесе доста критики, не заради голотата си, а заради фотошопа, сега реши да шашне феновете си с еротична фотосесия, в която са тя и приятелката й. Двете са заели предизвикателни пози, търкалят се върху огромно легло на плажа по бански и откровено се опипват. На всичкото отгоре вакханалията е кръстена “Любовта е в нас”.

Замислено като шега, или предизвикателство, позирането на приятелките обаче предизвика противоречиви коментри в интернет. Мнозина попитаха Андрея дали не е секнала творческата й муза и дали вече не може да направи впечатление с хубави песни, та е тръгнала да излага тялото си на показ в името на малко внимание.

Някои откровено я нарикоха протиутка и се запитаха за кой ли път какво намира Кубрат Пулев в нея и как не се ядосва, че годеницата му ту цъфва гола на корицата на мъко списание, ту се търкаля в леглото с някаква жена. Ако става дума за изкуство, това не е изкуство, а дразнеща гола показност.

И арогентност. Майки пък питат на това ли учи децата им. Те харесват песните ти, опитват се да копират поведението ти, но ние не искаме да ги гледаме голи из интернет, прекалено цинично и леко е. Ценители се опитват да анализират фотографиите от естетична гледна точка и единственото, което отчитат като плюс е добрият контраст на снимките. Оставете Андреа да се забавлява, призовават най-върлите й фенове от мъжки пол. По този начин забавлавя и нас и ни плакне окото.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *