Автентични СДСари призовават да се гласува за ГЕРБ на евровота

Движение 22 септемвриВ декларация, разпространена в социалните мрежи, „Движение 22 септември”, основано от режисьора Евгений Михайлов и много други автентични СДСари, се обръща към своите симпатизанти и дясно мислещи хора да подкрепят на евроизборите ГЕРБ. Те изказват съжаление, че призивът им от преди 2 месеца за единна листа на ЕНП не е бил чут.

Сега е необходимо да се противопоставят на демагогията на управляващите и опасността да се превърнем във васал на Кремъл. „Единствената партийна листа с възможност за победа над коалицията на руската пета колона е тази на ГЕРБ”, заявяват от Движението.

Ето пълният текст на декларацията:

Движение „22 септември“ преди два месеца призова за единна листа на ЕНП и убедителна победа над тройната прокремълска коалиция на БСП, ДПС и Атака. Не бяхме чути от мнозина…

Явно много хора са забравили позициите си преди 12 май 2013 и последствията от тях…и продължават със същото политическо поведение обслужващо БСП и ДПС.

Много хора забравиха за манипулациите и фалшификациите в деня за размисъл, и за това, че авторите им претендират днес да участват в Европарламента и в управлението на България.

Движение „22 септември“ проявява отговорност, не желае да стимулира разцеплението на десните гласове и затова отложи своето учредяване като партия за след европейските избори. „22 септември“ не предяви претенции за включване в единната листа на ЕНП, не регистрира своя листа, нито се включи в коалиция с други партии въпреки многократните покани към нас.

Днес, след призива на Жан-Клод Юнкер, кандидат на ЕНП за председател на Европейската комисия, България да покаже достойнство и ясна воля за принадлежността си към европейското семейство е още по-важно да се противопоставим на демагогията на управляващите, и желанието им да ни присъединят към евразийския проект на Путин.

Единствената партийна листа с възможност за победа над коалицията на руската пета колона е тази на ГЕРБ.

Нека направим тази победа още по-убедителна!

Движение “ 22 септември“ призовава своите симпатизанти да се включат активно в кампанията и заедно да не позволим комунистическата партия и клонингите й да определят бъдещето на Отечеството ни!

Длъжни сме да покажем, че ние, мнозинството от българският народ, желаем да живеем в свободна Европа, а не да бъдем енергиен и политически васал на Кремъл.

Нека докажем това с гласа си на 25 май.

Нека поставим началото на бъдещото конституционно мнозинство, което да отстоява националната ни независимост и постави ново начало на мястото на измамния посткомунистически преход!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *