Абитуриенти пребиха 17-годишен за 20 лева

кримиДо припадък бе пребит 17-годишният Добромир в хасковски училищен двор от двама абитуриенти заради борч от 20 лв., съобщиха от полицията.

Инцидентът станал завчера по обяд в професионалната гимназия по Механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“. 19-годишният Ирбуш услужил преди време с двадесетачката на Добромир, който обаче забравил да я върне. Дванадесетокласникът се скарал по този повод с младежа и викнал на помощ съученика си Пламен, предават от 24chasa.bg. От ударите обаче момчето припаднало, двамата се уплашили и го откарали с автомобил в Бърза помощ. Там се опитали да заблудят медиците и пристигналите служители на реда, че намерили Добромир в несвяст на хасковския булевард „Васил Левски“.

Двамата биячи са задържани за 24 часа в ареста на районното.

„Няма опасност за живота на ученика. Той вече е в съзнание. Контактен е, но е с ретроградна амнезия и не си спомня нищо за станалото“, коментираха лекари от местната болница. Младежът е минал през скенер, който показал, че няма кръвоизлив в мозъка. От отделението за активно интензивно лечение пациентът ще бъде прехвърлен за наблюдение в неврохиругията, допълниха от МБАЛ-Хасково

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *