NBA звездата Денис Родман се напи с ракия и вилня наред!

Денис Родман с компанияЕксцентирчната звезда на американския баскетбол Денис Родман остана верен на имиджа си и организира истинско шоу още с влизането си в риалити шоуто на ТВ7 – „Къртицата“. Под влиянието на алкохол 51-годишният американец изтръгна всички камери в президенския си апартамент и се наложи хора от екипа на предаването да го усмиряват.

След 23 часов полет, веднага след влизането му в Базата, българската ракия извади на показ темперамента на лошото момче на Чикаго Булс.

До ексцесии не се стигна и уморен от нощните си подвизи Родман си легна да поспи днес сутринта след близо 40 часа будуване и екстремни емоции.

Още с влизането си в Базата Денис Родман хареса не една, не две, а три от красавиците в шоуто и прекара първата си вечер във флиртове. Обект на вниманието на звездата, известен с връзките си с Мадона и Кармен Електра, станаха Миглена, Марина и Емануела. След като се почувства като у дома си и опозна на бързо всички в Базата Глиста предложи на трите красавици да го придружат в джакузито на президенския му апартамент и да продължат купона в по-тесен кръг.

Въпреки настоичивите му опити да съблазни ту Емануела, ту Марина или Миглена и трите тактично отклониха поканата му, но останаха с него до сутринта. Единственото мъжко присъствие беше на Божидар Искренов – Гибона. Сред родните звезди, които най-много впечатлиха Денис Родман е, разбира се, Азис, с когото дълго обсъждаха общата си страст да се обличат в женски дрехи.

По време на живото предаване в четвъртък вечер, зрителите ще станат свидетели на зрелищното шоу, което Денис Родман направи още с влизането си в Базата. Първото истинско изпитание на участниците, в което те ще трябва да преодолеят най-големите си страхове ще се случи по време на третия лайф на „Къртицата“ тази вечер от 20:00 час. Всички 19 участника ще трябва да скочат с бънджи, макар, че някои от тях изрично са предупредили, че имат страх от високо и при никакви обстоятелства няма да скачат или преодоляват други препятствия, свързани с височини. Ще успеят ли да се преборят със страховете си, колко от тях ще се справят и колко ще се откажат?

Пред първото си лично изкушение ще се изправи и една от най-големите звезди в шоуто. В него той или тя ще трябва да избират между личното си благо и бюджета на групата. Ако се подаде на изкушението, групата ще изгуби пари, които отиват в бюджета на „Къртицата“.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “NBA звездата Денис Родман се напи с ракия и вилня наред!

  1. А тоя по какво се различава от нашите чалгари(хамерикански сиганин),това е !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *