Ladyboy: Тези манекенки са си сменили пола! (ФОТО)

LadyboyLadyboy е термин, който все по-упорито навлиза в международните речници. И който се използва за мъже, които са се подложили на операция за смяна на пола, за да станат жени. Естествено, меката на въпросните индивиди е Тайланд, където е пълно с явлението ladyboy.

И което е още по-стряскащо – на практика е абсолютно невъзможно да различиш един ladyboy от жена, която се е родила жена, предават от kliuki.net. В доста от случаите оперираните бивши мъже са дори по-привлекателни от представителките на нежния пол. На всичкото отгоре в Тайланд ежегодно се организират конкурси за красота, до които са допускани единствено и само манекенки, които са родени като мъже.

Естествено, най-престижният сред тях е за Мис Tiffany’s Universe. Или казано по друг начин – Мис Свят за мъже, които са се превърнали в жени.А участничките в него действително са повече от добре изглеждащи. И провокативни. Коментарите на онлайн потребителите също не закъсняха. „Леле, тези са по-красиви от мен“, смеят се момичетата в интернет пространството.

Мъжете пък се кръстят да не попадат на ladyboy в дискотеката. „Това абсурд да го разпознаеш по визията, че е било мъж някога!“, шашнати са господата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *