K.Б.: Мен всички ме знаят! А кой е чувал за лидерите на десните?

Николай БарековНиколай Бареков нападна лидерите на Реформаторския блок, на които задници се опита да оближе, но за негово разочарование не го припознаха за бъдещ партньор на политическата сцена.

„Прочетох с интерес, че момчетата от Реформаторския блок не ме разпознават като партньор“. От великодушие онзи ден казах по една добра дума за никому неизвестните Радан Кънев, Христо Панчугов, Борислав Сандов и сие“, написа в блога си „журналистът”, който смята да се впусне сериозно в политиката, пишат от pik.bg.

„Знам, че Кунева, Трайков, Костов и Касим Дал са сред политиците, ограбили през годините на прехода българския народ. За Кунева знам, че е бивша номенклатура. Поне знам нещо, но не знам какво точно работят господата Панчугов, Кънев и Сандов, и с какви  пари си финансират проекта. Дори не знам какво работят, за да се издържат – за разлика от тях аз съм Бареков и почти всеки българин ме познава.

Що се отнася  до биографиите – когато през 97-ма като лидер на студентите в Пловдив, заедно с ВМРО  и Славчо Атанасов, и младежкото СДС, на което бях член, сваляхме Жан Виденов, вие Панчуговци и Къневци къде бяхте?“, завършва с въпрос Бареков.

6 коментара по “K.Б.: Мен всички ме знаят! А кой е чувал за лидерите на десните?

  1. Със сигурност Бареков е много по-известен от тези „лидери“, които изобщо не са лидери, а просто са изтипосани като такива, а реално получават заповеди, както е и Росен Плевнелиев. Не може да влизаш в коалиция с Пръмова, Касим Дал и Костов и да говориш за някаква положителна промяна, след като тези политици са на хранилката от 20 г. Стига вече измишльотини и манипулации, оставете народа да мисли трезво

  2. Охх, няма и да си правя труда да чета тази жълтурска статия, дето е плод на въображението Ви, ама то май е доста луднало днеска!

  3. ами прав е Бареков-тия са световно непознати имена. А партиите им са вече в 3-та глуха И да се събират пак няма да минат 4%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *