GENOCIDE WATCH, Вашингтон: БСП е порочна партия!

GENOCIDE WATCHАз съм българин. През 20-и век моята страна България изпита един от най-бруталните комунистически режими, които някога са съществували в човешката история. Бих искал да споделя с всички демократични европейски граждани болезнената история на ужасните зверства, извършени от БКП – единствената партия, управлявала страната по време на порочния комунистически режим от 1944 до 1989 г. След 1989 БКП промени козметично името си на БСП, без никакво извинение или поемане на отговорност за многобройните си престъпления срещу човечеството.

През 2013 г. лидер на БСП е Сергей Станишев, който миналата година беше избран също за председател на ПЕС. Сигурен съм, че всички европейски социалисти биха искали да научат нещо повече за своя нов председател, също и за БСП (БКП), чийто лидер е той.

На 16 април 1925 БКП извърши най-големия и кървав терористичен акт в световната история до този момент, извърши го срещу собствения си народ. По това време БКП е опозиционна партия и решава да узурпира официалната власт като на Велики четвъртък, Великден, взриви православната християнска църква „Св. Неделя” в София, пълна с български граждани. БСП (БКП) не осъди никога този гнусен терористичен акт, но което е даже по-ужасно, ако влезете в официалния уебсайт на партията (www.bsp.bg), може да прочетете на български цялата им история, където те невинно определят този свой терористичен акт като „необходимост от революционен терор”, без сянка от съжаление или извинение за него.

Сергей Станишев е настоящият лидер на БСП и ПЕС.

След съветската окупация на България на 9.09.1944 БКП/БСП поема изцяло властта в страната и незабавно организира „народен съд”. В разстояние на четири месеца 2730 българи са осъдени на смърт, а 305 – на доживотен затвор. За сравнение, по време на Нюрнбергския процес са издадени само 19 присъди, от които 12 смъртни. В резултат на това „народният съд” провежда и извършва чрез БКП/БСП в името на комунизма заличаване на политическия, военния и интелектуалния елит на България по това време.

Сергей Станишев е сегашен лидер на БСП и ПЕС.

След 1944 г. партията има цялата власт в държавата и изгражда 86 концентрационни лагери или лагери на смъртта из цялата страна за политическите си противници, по подобие на тези в СССР. БСП/БКП eизвършила геноцид над собствения си народ в особено големи размери. Според историци, между 1944 и 1962, около 285 хиляди българи са изпратени в концентрационни лагери. Неизвестен е броят на тези, които никога не излизат оттам. БСП и цялото й ръководство яростно отричат тези престъпления срещу човечеството и отказват да се извинят на българското общество. В сайта на БСП няма и едно изречение за комунистическите лагери, сякаш тези престъпления не са били никога извършени.

Сергей Станишев е сегашен лидер на БСП и ПЕС.

През 1978 Тодор Живков, лидер на БКП по времето на тоталитаризма, заповяда убийството на известния български дисидент Георги Марков, живеещ в Лондон по това време и открито критикуващ комунистическия режим в България. Българските тайни служби и КГБ помогнаха на лидера на БКП за осъществяването на това политическо убийство. Марков беше убит с убождане от чадър, като смъртоносна отрова от скрит пневматичен механизъм беше изстреляна в сачма, съдържаща рицин. Това убийство се превърна в една от най-известните в света шпионски загадки, а оръжието на убийството беше наречено „българският чадър”.

Димитър Станишев, баща на Сергей Станишев и високопоставен комунистически деец през 1978, беше един от най-верните приятели на Тодор Живков по време на управлението на БКП/БСП.

Сергей Станишев е сегашен лидер на БСП и ПЕС.

По време на тоталитарния режим БКП (БСП) създаде Държавна сигурност в България – огромна тайна шпионска мрежа, работеща да осигури благосъстоянието на управляващата партия срещу евентуална заплаха от собствения й народ. Хора бяха заставяни да шпионират свои приятели, съпруги или съпрузи, така че в края на краищата всеки дори леко критичен към БКП, биваше пращан в някой от 86-те концентрационни лагери, специално отредени за политически врагове. Само преди няколко седмици се разкри , че Сергей Станишев е бил таен агент под кодовото име „московеца”. Това скандално разкритие беше светкавично отхвърлено като недостоверно от Емил Костадинов – председател на Комисията за разкриване на документи и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на Българската народна армия..Въпреки това останаха сериозни съмнения, подсилени от факта, че самият Костадинов е бивш член на БСП и депутат от 2005-2007 г.от тази партия . Освен това, Г.Първанов, от когото С.Станишев наследи лидерството на БСП през 2001, е доказан агент, известен под името „Гоце”. Г.Първанов беше избран два пъти за президент на България и никога не се е извинявал за своето неоспоримо сътрудничество на службите.

Сергей Станишев е прекият наследник на Георги Първанов в управлението на БСП.

Друго прословуто престъпление срещу собствения народ, извършено от БКП/БСП, е свързано с ядреното бедствие в Чернобил, Украйна, през пролетта на 1986.От лоялност към съветските си другари, българската комунистическа партия скри истината за грандиозния провал на „безпогрешния” комунистически свят от българско население.Да се опази непокътнат образа на комунизма изглеждаше по-важно от това да се опази здравето на цялата нация. В продължение на повече от месец цялото българско население,с изключение на членовете на комунистическата партия, остана неосведомено за радиационната заплаха и спокойно консумира заразените плодове и зеленчуци.

Трудно е да се изчислят последствията от този престъпен акт върху здравето на цялото българско население са, но е сигурно, че те ще са дълготрайни.

Сергей Станишев е сегашен председател на БСП и ПЕС.

Срамно е, че през 2013 г. България е все още страна, в която БКП/БСП разполага с възможност да спечели парламентарните избори. Тази порочна партия и членовете й са все още неотменна част от политическата класа на страната до такава степен, че сегашният главен прокурор Сотир Цацаров е бивш член на БСП. Става очевидно, че тази полутерористична партия БСП/БКП няма никога да бъде осъдена или наказана за многобройните си престъпления срещу човечеството. Обаче фактът, че ПЕС назначи С.Станишев за свой сегашен лидер, означава, че Европа като цяло избира да забрави милионите невинни жертви на комунизма, да назначи за пазител на европейските демократични и социалистически ценности човек с криминално партийно и тоталитарно минало, както и да легализира неправдата и бруталните престъпления срещу човечеството. Ако ПЕС приеме БСП с нейното изцапано с кръв минало,то  това е срамен факт за европейския социализъм като цяло. Като гражданин на България и Европа, вярвам, че всички европейци, както и европейските социалисти, заслужават да узнаят истината. Ако Европа реши да пренебрегне тази най-тъмна страна от близкото минало, тогава демокрацията и демократичните ценности наистина са поставени под съмнение за всички нас.

Горан Горанов

„Международният Алианс за Прекратяване на Геноцида” (Genocide Watch) със седалище Вашингтон, САЩ, обединява 47 организации по света, борещи се срещу геноцида във всичките му форми.

5 коментара по “GENOCIDE WATCH, Вашингтон: БСП е порочна партия!

  1. Ехоооо, къде са дежурните тролове на БСП ? Да не са спрели да ви плащат? Няма ли най-накрая някой да изкоментира тая статяи , защото това мълчание става смешно.

  2. Всички останали медии, платени от БСП, нещо са се притаили при вида на тази статия от авторитетна международна организация, базирана във Вашингтон ! БСП е национален срам. Ето и линк към статията ! http://genocidewatch.net/2013/03/21/articles-140/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *