bTV подви опашка, сваля цената към “Булсатком”

АнтениВ писмо до медиите, ръководството на bTV Media Group съобщава ,че е изпратило ново предложение за продължаване на договора с Булсатком. Според телевизията, то съдържа възможно най-добрите ценови условия, при които медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега.Срокът на предложението изтича на 21 януари. От bTV очакват, че за това време кабелният оператор ще оцени направените отстъпки и преференциални условия, и от своя страна също ще намери резерви, за да организира разпространението на каналите им, без да увеличи цената на услугата си за крайните абонати.

При споразумение в посочения срок, милионите наши зрители, които в момента са ощетени, ще получат сигнал във възможно най-краткия технологичен срок, обещават от телевизията.

По-рано днес Булсатком разпространи официално съобщение, че няма финансови задължения към телевизията. Дали това не са първите крачки към възобновяване на отношенията им ще се разбере скоро.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “bTV подви опашка, сваля цената към “Булсатком”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *