ATOUT FRANCE СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ КАМПАНИЯТА #PARIS WE LOVE YOU

Paris

Целта на кампанията е да увеличи привлекателността на Париж, който е входният портал за туризма във Франция.

Ръка за ръка с френското правителство, Кметството на Париж, асоциация Alliance 46.2 и с още 50 компании и организации Atout France е един от „Посланиците“ на тази мащабна и популярна кампания. В разпространеното прессъобщение се казва: „Драматичните събития, които се случиха в района Ил дьо Франс на 13 ноември, засегнаха нашата страна по различни начини: най-напред в емоционално-афективен план, отключвайки колективна осъзнатост във Франция и в целия свят. Но те също така силно засегнаха икономиката и сектора на туризма.  За да се спомогне за преодоляването на това положение, бе лансирана една мащабна институционална кампания за солидарност, чиято цел е да допринесе за увереността и укрепването на привлекателността на Париж както за парижани, така и за всички французи и посетителите от цял свят: #ParisWeLoveYou с основния призив : „ПАРИЖ СИ ОСТАВА ВИНАГИ ПАРИЖ“.

Atout France ще осигури силна приемственост на кампанията посредством интернет сайтовете си, както и чрез социалните си мрежи във Франция и по света. Според Кристиан Мантеи, изпълнителен директор на Atout France: „Да се присъединим към този проект и да предоставим на разположение силните страни на нашата международна мрежа е нещо съвсем естествено. Това е и начин да благодарим на всички хора, които от всички краища на света ни изпращат вече месец съобщения за солидарност. “

И докато Франция има амбицията да посрещне 100 милиона туристи в периода до 2020 г., тази кампания за солидарност ще напомня, че Париж – входният портал на Франция, остава това, което винаги е бил: градът, който обичаме, защото гостоприемно приветства света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *