74-годишна баба се надруса! Хапнала кексчето на внука си

КексСреднощна драма с баба, внук и марихуана за малко да изпрати 74-годишна жена в болницата с неясна за нея диагноза. В дъното на драмата, разиграла се в столичен квартал се оказва апетитен домашен кекс, пишат от novini.bg.

Жената гостувала няколко дни в апартамента на 23-годишния си внук. Тя донесла на младежа домашно приготвени вкусотии, включително и любимия му кекс с какао и орехи. През деня излязла на разходка и прибирайки се вечерта заварила няколко парчета кекс в чинийка на кухненския плот.

Внукът й бил излязъл да се види с приятели вечерта. А бабата решила, че това е нейният кекс, който младежът е нарязал. Хапнала си едно парче и легнала да спи. Посреднощ се събудила с ужасяващо чувство, че умира. Не знаела къде се намира, стаята изглеждала в мъгла, била отпаднала, повдигало й се и едва успяла да седне на леглото. Опитала се да се изправи и усетила, че краката й са омекнали до невъзможност да се задържи на тях.

Залитайки успяла да се добере до банята, наплискала си лицето със студена вода. Излязла дори на балкона да вземе въздух и установила, че не усеща изобщо студа.

Жената помислила, че се е натровила. Ставало й все по-зле и жената решила да събуди внука си, който междувременно бил дошъл да я види.

Като видял, че й е зле, решил да я заведе до болницата. Бабата разказала какво точно чувствала. Тогава той й казал че й няма нищо, просто се е надрусала. „Ела да си легнеш, до сутринта ще си като нова“ – казал той.

Оказало се, че приятелката на младежа решила да изненада компанията им по хитова холандска рецепта за купони.Той решил да не пробва, понеже бил с кола и затова му завили за вкъщи. Бабата вече е добре, дори се шегува със случката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *