72-годишна баба наду бюст със силикон и си хвана гадже

Баба силиконкаБившата манекенка от Северен Уелс – 72 – годишната Джоан Лойд платила повече от 4000 лири, за да си купи силиконов бюст и да привлича мъжките погледите и инвестицията й се изплатила почти веднага.

В нея се влюбил сънародникът й Марк, който е два пъти по-малък от нея. Той я ухажвал по всички правила, а после тя се нанесла в къщата му и живеят като семейство. И не само живеят, но и планират пищна сватба. Приятели твърдeли, че Марк е луд, но той им обяснявал колко е влюбен и как тя била за него единствената и най-красивата жена на света.

Джоан има доста сериозно „наследство“. Тя е родила четири деца, има от тях 13 внука, а част от внуците се изпоженили и й се родили и 6 правнука. Това обаче не я смущава и тя твърди, че всяка жена трябва да търси щастието си.

Манекенката гледала 15 години болния си съпруг на легло и след като той починал решила, че й е време да поживее. Освен това приживе мъжът й я съветвал често на шега да си купи бюст и да се впусне в живота. Жената изпълнила завета му и още като се сдобила с новите гърди, тръгнала по сбирки и почивки.

Марк се появил на третия месец и паднал на колене пред нея. Джоан не е като другите баби, тя всяка сутрин прави джокинг, а после упражнения за ханша и стягане на дупето. Децата й не я упреквали и били щастливи, че тя е необикновена жена, има свой собствен живот, а сега и ще ходят на сватба. След сватбата „младото семейство“ може да кандидатства и за Гинес.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *