54-годишна жена изглежда като на 30 (БЕЗ ОПЕРАЦИИ)

Ким Карил

Вярвате ли, че тази жена е на 54, а не на 30?

Лондончанка разкри тайната си за красота.

Ким Карил е на 54 години и досега не си е правила нито една пластична операция. Въпреки това възрастната лондончанка не изглежда на повече от 30 години.

Красавицата не само, че изглежда невероятно млада, но и е майка на две деца. Като често я взимат не за техен родител, а за тяхна сестра.

Запитана как се поддържа във форма Ким е категорична, че досега не си е правила нито една пластична операция. Според нея тайната за прекрасния й външен вид са вътрешните чувства и емоции. „Ако отвътре сте млади, ще изглеждаше млади и външно“, казва тя.

Ким със смях разказва, че заради младежкия си външен вид, често й искат и лична карта. Когато реши да купува алкохол непрекъснато й проверяват документите.

Това не е единственият случай, в който на жената й се случват подобни изненади. Веднъж в дома й позвънил търговски представител. Ким му отворила облечена като за разходка на кучето—с дънки и шапка. След което мъжът я взел за непълнолетна и настоял да види майка й.

По думите на Ким добрата й форма се дължи най-вече на любов в семейството, разходки с кучето, позитивна нагласа и активен живот. И благодарение на това изглежда невероятно дори с наближаването на 60-те си години.

Съпругът й е по-възрастен от нея с три години, но не може да похвали с подобна младоликост. Той е убеден, че при съпругата му генът на остаряването просто липсва.

Източник:kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *