5 снимки от бала, които абитуриентите не искат да помнят!

АбитуриенткиНай-чаканата вечер от зрелостниците е абитуриентската, но тогава се случва какво ли не…

Абитуриентите безспорно са едни от най-веселите младежи, които можем да срещнем на улицата!

На техните лица е изписана радост, свобода и самочувствието на вече големи хора. Купонът е най-чаканата вечер от последната учебна година, а тоалетите са нещо, което слага черешката на тортата. Куриози обаче не липсват и те за съжаление остават в историята, а когато отворим албума направо не искаме да си спомняме за тях…

Е, някои са направо трагични, а други просто комични.

АбитуриентиКогато сме на тази възраст не подозираме, че ексцентричността ни трудно се разбира от околните и най-много да станем за смях. Като например тези три дами тук с кокошките. Доста нестандартно решение да се щракнат на абитуриентската си, но пък за сметка на това иначе как щяха да бъдат забелязани?!

АбитуриенткаАбитуриенткиАбитуриентиДа блестиш в образа на известни герои от „Междузвездни войни” е не по-малко забавно, нищо че в този момент ти се е струвало върха на оригиналността.

Не можем да пропуснем и факта, че лошият избор на костюм и рокля за абитуриентската ще те кара да се червиш след години, но времето не може да се върне назад.

Двамата със смачкания плат, наподобяващ дънки, го знаят по-добре от нас. Тъмнокожата красавица с оголен корем пък още повече, но не може да се отрече, че изпъква сред множеството, да.

Да не случиш на дама за абитуриентската също е кофти, а да се фотографираш, ако си по-нисък от нея кацнал върху столче, си е буквално повод за голям срам.

Източник: kliuki.net

Един коментар по “5 снимки от бала, които абитуриентите не искат да помнят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *