5 смразяващи СНИМКИ на чалга звезди без грим

Андреа

Андреа

Чалга звездите без грим винаги предизвикват изумление в околните.

Чалга звезди без грим е нещо, което понякога може да ви накара да зяпнете от почуда!

Често се случва певиците по-скоро да плашат, отколкото да радват феновете, когато са в естествената си визия. Такива, каквито си лягат нощем и се показват за първи път сутрин…

Рядко можем да се натъкнем чак на такова фото, но по една или друга причина, изпълнителките взеха сами да се осмеляват да се перчат без макиаж. Може би искат да докажат, че не са толкова различни, отколкото на клиповете си, но няма какво да се лъжем това е просто невъзможно. Когато чалга звездите са наконтени, изглеждат фатални и недостижими, а когато свалят маските всичко е, както природата го е създала или по-точно, както хирургът е решил.

Хубава ли е Преслава без обичайния си макиаж?

Десислава

Десислава

Независимо от това, не можем да отречем, че някои от идолките тук са много по-чаровни, отколкото с тоновете мазила по лицето си. Вижте сами и преценете как ви се струват Преслава, Галена, Андреа, Райна и ДесиСлава.

Галена

Галена

Преслава е свежа и чертите й са все така привлекателни. Галена пък създава усещането за една съвсем друга жена, но несъмнено е също толкова симпатична. Сините очи на Райна изпъкват, въпреки, че не са подчертани с молив и спирала. Андреа трудно бихте я познали, а русичката ДесиСлава, която съзираме на снимка, публикувана в hotnews, е почти неузнаваема…

Преслава

Преслава

Райна

Райна

Ако това са вашите любимки, вие веднага ще ги оправдаете и ще им се порадвате, в противен случай те отново ще съберат множество критични коментари по свой адрес.

Как смятате – готини ли са тези чалга звезди без грим?

Източник: kliuki.net

Един коментар по “5 смразяващи СНИМКИ на чалга звезди без грим

  1. Единствено Андреа е малко страшна.Иначе другите макар че са много различни не са страшни ,а просто нормални момичета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *