32 – годишен умря след 3 дни нонстоп игра на компютър

32 - годишен умря след 3 дни нонстоп игра на компютърМъж на 32 години почина в интернет кафене в Тайван след като игра на компютър 72 часа без прекъсване. Това е вече втория подобен случай от началото на 2015 г. Мъжът, чиято фамилия е Сие, е бил намерен мъртъв от един от служителите на кафене във втория по големина тайвански град – Куасиуинг. Веднага е откаран в болница, но там лекарите само са установили смъртта, причинена от сърдечна недостатъчност, предизвикана от дългите часове пред компютъра.

„Сие е безработен от доста време и интернет кафенето е единственото място, където можеше да отиде”, казва служител на заведението пред CNN. По първоначална информация на полицията тялото на мъжа е намерено няколко часа след като е починал. Причината е, че Сие често си е поставял лицето върху клавиатурата, за да си почине – позата, в която е намерен.

От камерите за видеонаблюдение се вижда, че останалите посетители са продължили да играят все едно нищо не се е случило. Вижда се още, че преди да колабира 32-годишният мъж е имал малка битка в играта, в която участвал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *