220 килограмова барби със задник като маса стана фотомодел

БарбиАмериканка на 42 години, разведена с 3 деца, е имала злият късмет да се роди с необичайно и прекалено изразено крушовидно телосложение. То започнало да се оформя, когато влязла в пубертета и задникът и растял буквално с часове.  „В училище отнасях безмилостни подигравки за размера ми и живеех в рокли, които приличаха на палатки. Заради това, че изглеждах така, като тийнейджър възприемах всеки ден като битка и бях много нещастна. Когато завърших училище, тежах над 130 килограма и половината от тях бяха в областта на дупето ми.“, разказва Барби.

Днес тя тежи над 220 килограма, но не се отчайва от този факт. Напротив, нарочно яде повече, за да качи още килограми точно върху тази част от тялото си. Надява се в книгата Рекордите на Гинес да създадат нова категория – за най-голямото дупе в света, което служи за етажерка.

Приказката в живота и започнала преди около половин година, когато на улицата ѝ дали флаер за парти на организацията Big Beautiful Women (Големи красиви жени). Тя се престрашила да отиде на събитието и се озовала се сред множество закръглени жени, както и немалко почитатели на пищните им форми.

Същата вечер тя получила оферта да стане модел, тъй като огромното ѝ дупе и „визуалната прилика с Барби“ щели да се котират добре. Със свито сърце позирала за няколко снимки. От тогава вече е спечелила над 28 000 паунда от способността си да балансира различни предмети върху задните си части.

„Често го използвам да слагам храна върху него, докато приготвям вечерята за семейството. Чудесно е също така за поставяне на продукти за чистене, когато шетам из къщи, или за леки закуски, докато си лежа на дивана вечер.“, описва Барби предназначението на най-пикантната част от тялото си.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *